През последните години Huawei се утвърди като топ производител на

...
През последните години Huawei се утвърди като топ производител на
Коментари Харесай

Huawei организира изложба с избрани фотографии от български автори

През последните години Huawei се утвърди като топ производител на смарт телефони и желан избор за тези, за които мобилната снимка е постоянно с тях, както е и тяхното мобилно устройство. Смартфонът се трансформира в мощен инсрумент за изложение на персоналния ни взор към света и е най-естественото устройство, с което с изключение на да го заснемете, разрешава и неотложно да го споделите. Огромната част от невероятните фрагменти, които всеки от нас прави обаче, живеят единствено онлайн, главно в обществените мрежи.



На 13 ноември Huawei провежда за почитателите си едно по-различно преживяване – галерия с 30 определени и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства – от снимката-победител в категорията Check-In на районния конкурс Huawei Next Image Awards, снимана с P8 lite от Емил Главанаков от Варна, през обичани фрагменти на известни български фотографи като Вера Гоцева, Темелко Темелков, Дилян Марков и Васил Николов, до изострения взор през обектива на водещи български публицисти.



Изложбата включва още селекция от фрагменти, предоставени от членове на Фейсбук групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, както и определени фрагменти измежду над 6000 фотоси от България, взели участие в летния районен конкурс Next Image Awards. Освен фотографски принтове, високотехнологичната изложбена зала на Галерия „ Сан Стефано “ ще покаже и мултимедийна галерия на още над 20 фрагмента, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната снимка, осъществена с устройства на Huawei. За основаването му са употребявани разнобразни модели на компанията, в това число тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro, всеки от които направи самобитна гражданска война в мобилната снимка, надлежно в нощния режим и в заснените с широкоъгълен обектив фрагменти и макро фотографията.



Не пропускайте да посетите една обичайната галерия на актьора у всеки от нас, изпълнена благодарение на модерните технологии. Изложбата е със свободен вход и ви чака на 13 ноември от 11 до 18 часа в Галерия “Сан Стефано” в една от най-красивите елементи от сърцето на София.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР