През последните години фармаиндустрията пробутва все по-настоятелно тенденцията за налагане

...
През последните години фармаиндустрията пробутва все по-настоятелно тенденцията за налагане
Коментари Харесай

Хап или спрей - кое лекува по-добре и по колко хапчета за смучене на ден помагат, а не вредят - slava.bg

През последните години фармаиндустрията пробутва все по-настоятелно наклонността за налагане на спрейове вместо хапчета. Не единствено ние от личен опит, когато разчитахме да ни излекува гърлото суперултра фешън, освен това еко, био и органик флакон, който изпръскахме, а това утежни ситуацията и стартира да провокира даже гадене като добавка, само че и учените са безапелационни. Хаповете не могат да бъдат сменени от спрея. Да, ефектни са, само че не са ефикасни. Причината е, че слюнката измива капчиците, впръскани в устата прекомерно бързо и не им разрешава да се задействат, без да носи позитивния им резултат надълбоко във вътрешността в организма, което в действителност е смисълът на лекуването - да се удари повода - заболяването, а не следствието - признаците. Нещо, което при хапчетата стои по противоположния метод - там всичко стига до задачата. Таблетките навлизат последователно и стабилно в организма и му влияят по метода, който би трябвало.
Трябва да имаме обаче две значими неща поради, които са и спомагателните ни лайфхакове през днешния ден.
По избрани аргументи, които лекарите разпознават, при децата спрейовете имат добър резултат, в това число и тъй като - за разлика от хапчетата, които плашат хлапетата, не могат да бъдат изплюти - т.е. по-добре е да се поеме някакво количество от лечебната субстанция, в сравнение с никакво.
Важно е да не се прекалява с приемането на хапчета за гърло - нездравословно е и за зъбите, и за хора, които имат нараснало количество захар в кръвта. Защо? 2 хапчета са равни на 1 бучка по наличие на белия палач.
Оптималното количество смучещи се хапчета е 3, а оптималното възможно не трябва да надвишава 5-6, в противоположен случай вредата става доста по-голяма, в сравнение с изгодата и нещата стават рискови. Това важи и за разнообразните бонбонки, които имат или претендират за сходни качества. Вярвайте, не са безвредни и това е потвърдено от съществени и задълбочени интернационалните проучвания.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР