През последните години една от най-дискутираните теми сред любителите на

...
През последните години една от най-дискутираните теми сред любителите на
Коментари Харесай

Най-интересните конспиративни теории за Луната

През последните години една от най-дискутираните тематики измежду феновете на тайните теории е Луната . Някои са оценени като налудничави, а други дават материал за размисъл измежду обществеността.

Лунната матрица

Според британския откривател Дейвид Айк , Луната е изкуствено тяло , създадено от напреднала цивилизация. Той счита, че е „ инсталирана “ към Земята преди доста години, а задачата е „ програмиране “ на хората . Айк акцентира, че това по какъв начин Земята се върти и под какъв ъгъл значително зависи точно от Луната.

„ Ние виждаме една твърда Луна във забележимата от нас действителност, само че всъщност тя е енергийна конструкция в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появяването и е провокирала деформиране в осведомителната конструкция на нашия свят. След това се случват разнообразни произшествия, които са съхранени в античните митологии . Не инцидентно, доста антични легенди споделят, че „ Земята се е преобърнала “ посредством „ салто “ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди този момент, а човечеството е върнато до равнището на примитивните култури “, изяснява Айк.

Според него можем да приказваме за „ Лунната матрица “ – радиочестотно лъчение, идващо от Луната, което изкривява визията на хората за заобикалящата действителност . Те почнали да възприемат действителността в доста „ стеснен “ набор. Айк споделя, че всички ние сме включени към това влияние като към „ групов разсъдък “ и по тази причина толкоз приличаме на „ стадо “, каквото не сме били в началото.

Тази „ Лунна матрица “ ни лишава от опцията да получаваме голямо количество информация от Вселената, която в миналото е била разполагаем на човечеството, счита още откривателят.

Луната е холограмата

Според някои откриватели Луната е холограма. За образец показват видео, снимано в продължение на четири дни в Германия. От фрагментите се вижда по какъв начин по лунната повърхнина пробягват резултати, като че ли някой актуализира картината . Според феновете на тайните теории това демонстрира, че Луната не е действителна, а холограма.

Луната е куха

Тази доктрина лежи на случай от 1969 година, когато галактическият транспортен съд „ Аполо 12 “ по време на задача до Луната прави преднамерена повреда . Астронавтите желали да узнаят повече за геоложката конструкция на Луната, тъй че те организират опит с лунните трептения . Пилотът на лунния модул Алън Бийн и командирът на екипажа Чарлз Конрад конфигурират на лунната повърхнина сеизмограф. Те насочват лунния модул към Луната и той пада на към 50 благи от мястото, където преди този момент са били астронавтите.

Модулът се сблъсква с Луната със скорост от 6.115 km / h, като образува кратер на повърхността й . Ударът предизвика изкуствено лунотресение. Вълните от въздействието му върху Луната са записани сеизмометър. Това, което демонстрира оборудването, шокира чиновниците от Центъра за ръководство на задачата. Колебанията в лунната почва не престават към половин час.
 луна Thinkstockphotos
Оказва се, че за разлика от Земята на Луната пораждат продължителни съмнения, като че ли тя е камбана . Наблюдаваното лунотресение кара някои учени да допускат, че нашият натурален сателит е кух.

Живот на Луната

Уверяват ни, че Луната е изцяло безжизнена, само че данните споделят друго. Десетилетия преди галактическата епоха астрономите нанесли на картите стотици странни “куполи ” , следили “градове, които порастват ”; огньове, гърмежи и геометрични сенки били видяни и от експерти, и от фенове.
 луна Thinkstockphotos
Астрономът Нинигер разкрил нещо сходно на “стъклени тунели ” , свързващи кратерите Месьо и Пикеринг.

Кацането на Луната

От години се дискутира въпросът дали кацането на Луната е действително или е режисирано . Преди години режисьорът Стенли Кубрик дава изявление, в което той признава, че е манипулирал кацането .

Той разкрива, че е режисирал цялата история с пътуването до Луната.
 луна Thinkstockphotos
Руският водач космонавт Алексей Леонов обаче твърди друго. Той удостоверява, че Нийл Армстронг е стъпил на Луната , само че фрагментите с него са снимани на Земята в холивудско студио.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР