През последните години Дуа Липа уверено се катери по планината

...
През последните години Дуа Липа уверено се катери по планината
Коментари Харесай

Вижте Дуа Липа и нейните секси банските /снимки/

През последните години Дуа Липа решително се катери по планината на триумфа. Песните ѝ събират милиони гледания и слушания в стрийминг платформите. Доказателство за това е и последният ѝ албум Future Nostalgia, който певицата пусна в края на март месец.
Тъй като актуалната обстановка, поради пандемията от ковид, не разрешава на изпълнителката на промотира албума си с турне, на Дуа Липа не ѝ остава нищо друго, с изключение на да се любува на почивката си, като прекарва времето с гаджето си Анаур Хадид и се препича на слънце по бански.
Изпълнителката избра много забавен метод да притегли вниманието на почитателите си, които надвишават 47 милиона.
Тя качи секси кадър, на който я виждаме облечена в изрязан розов бански, до момента в който се снима в малко увеличаващо огледало.
От направените фрагменти ясно се вижда, че чашките на горнището ѝ, както долнището, прикриващо интимната ѝ област межу краката, в действителност представяляват плетени на една кука глави на мечета.
Феновете на Дуа Липа не пропуснаха да я похвалят какъв брой автентичен е банският ѝ, както и какъв брой ужасно стои на съвършената ѝ фигура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР