През последните две седмици се забелязва вълна от оплаквания за

...
През последните две седмици се забелязва вълна от оплаквания за
Коментари Харесай

iOS 16 има огромен проблем с изтощаването на батерията и решение няма

През последните две седмици се вижда вълна от недоволства за проблеми в. Особено мощно се вижда в обществените мрежи. Става въпрос за сериозен проблем с изтощаването на батерията при iPhone-ите от по-старо потомство.
Притежатели на устройства от 11-та, 12-та и 13-та серия оповестяват за забележителен спад в живота на батерията
Много от тях са останали мощно разочаровани, тъй като след обновлението той е понижен с 20%.

@Teachrrcoach написа в Twitter, че си е купил Pro Max точно поради дългия живот на батерията. От него няма и помен след актуализацията до iOS 16. @DeclanFOM споделя, че преди ъпдейта не зарежда телефона си всеки ден, а в този момент не може да изкара и един цялостен.
По-интересното е, че iOS 16 към този момент получи два ъпдейта, само че от решение за този проблем няма и следа
Бяха пуснати много ремонти и актуализации, свързани с бъгове в iPhone 14. Вероятно от компанията са се фокусирали върху оправянето на обстановката за чисто новите си устройства.

Потребителят на Reddit с име Comfortable-Key-71 не е удовлетворен от този факт. Той има, който е издържал по 11-12 часа в режим на прилагане. В момента не може да изкара повече от 7 часа с едно зареждане. И също така, когато организира видео диалози, изпитва съществени проблеми с продуктивността. Отбелязва, че при други ъпдейти решенията на сходни проблеми идвали до 2-3 дни. Сега чака от седмица и решение липсва. Той обмисля да се върне към версия 15.7 на iOS.

От Apple към момента не са оповестили, че са наясно с казуса и произхода му. Нито, че работят по отстраняването му. Те нормално са много транспарантни в това отношение. Да се надяваме, че въпреки всичко скоро този проблем ще е в историята.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР