През последните две години в АГ болницата Св. София Столичната

...
През последните две години в АГ болницата Св. София Столичната
Коментари Харесай

Фандъкова посети болницата Св. София по повод Бабинден

През последните две години в АГ болничното заведение " Св. София " Столичната община е вложила близо 2 млн. лева Това съобщи през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова, която дружно със зам.-кмета Дончо Барбалов, посети лечебното заведение във връзка Деня на родилната помощ, прочут още като Бабинден.
 БГНЕС
Фандъкова поздрави лекарите във връзка празника и сподели, че се гордее с двете общински АГ лечебни заведения в столицата. По думите й най-важните хора са лекарите и акушерите. Близо 300 души работят в АГ " Св. София " и са удовлетворени от изискванията. Болницата е на облага, средствата ще бъдат вложени за работещите в болничното заведение и за закупуване на нова инсталация.
 БГНЕС
Столичната община отделя за тази година 31 млн. лева за опазване на здравето, като от тях 10,5 млн. лева са ориентирани за дофинасиране на всички общински лечебни заведения. За АГ " Св. София " са планувани към половин милион лв.. Това са средства, с които дофинансираме действия, които не се заплащат от НЗОК, заяви кметът Фандъкова.-->
 БГНЕС
Тя заяви, че Столичната община продължава общинската инвитро стратегия. Благодарение на нея до момента са са родени 13 бебета. Общината финансира процедури с донорски яйцеклетки, уточни Фандъкова и прикани повече донори да се отзоват.
 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР