През последните две години се направиха неща, които десетилетия преди

...
През последните две години се направиха неща, които десетилетия преди
Коментари Харесай

Какво обсъдиха Бойко Борисов и Зоран Заев?

През последните две години се направиха неща, коит о десетилетия преди този момент не можеха да станат. Със взаимните старания и на държавното управление на Гърция, и на България, и на  Република Северна Македония се даде голяма вероятност на вашата страна по пътя за Европейския съюз и НАТО. Извървяха се големи крачки, които не бяха лесни за нито една от трите страни. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов н а конференция в Скопие след диалога си с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев . Премиерът Борисов посочи, че идното следващата година взаимно председателство на Берлинския развой на България и Република Северна Македония демонстрира, че Европейският съюз прави оценка, когато се върви по верния път, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет.

 
Надявам се историците, освен да не попречат, а да положат големи старания и да намерят вярното изложение на историята, която да ни сплотява, съобщи още министър-председателят Бойко Борисов. Той беше безапелационен, че комисията би трябвало непременно да откри допустимото решение, тъй като това е извънредно значимо за бъдещето. Имат историческа задача и до октомври да приключат с тези тематики, акцентира българският министър председател.  Публикувахте от в  „ Да обединим оптимално старания и освен че не би трябвало да се отсрочват срещите на комисията, всекидневно би трябвало да работи. Малко време имаме, с цел да приключим тези конфликтни тематики. За всички, които спорим - герои, те са си дали живота, силата, жертвали са се, с цел да може да стоим дружно “, означи министър-председателят Борисов. По думите му задачата на починалите герои е била да бъдем братя и да има разцвет, и не би било почтено към фантазиите и задачите им, в случай че се спънат вероятността и развиването.  
Полагане на венци на гроба на Гоце Делчев
Публикувахте от в Четвъртък, 1 август 2019 година Аз съм се борил с целия си престиж, с цел да има това, което е сега, акцентира министър-председателят Бойко Борисов. Той беше безапелационен , че няма по-добро от това Република Северна Македония да бъде част от НАТО и Европейски Съюз.
 
След края на конференцията, министър председателите Борисов и Заев участваха в церемонията по полагане на цветя пред гроба на Гоце Делчев в църквата „ Св. Спас “ в Скопие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР