През последните две години повечето новини около Конър Макгрегър са

...
През последните две години повечето новини около Конър Макгрегър са
Коментари Харесай

Конър Макгрегър е пробвал левачката си върху възрастен мъж в дъблинска кръчма

През последните две години множеството вести към Конър Макгрегър са свързани с непристойното държание на ММА първенеца, което на моменти излиза отвън всевъзможни граници.

Макгрегър не се е бил в формален съвсем една година, откакто загуби против Хабиб Нурмагомедов през предишния октомври, само че това не му пречи да се забърква в какви ли не каши отвън осмоъгълника на UFC.

Тази седмица от TMZ пуснаха видео, снимано в дъблинска механа през април, в което ясно се вижда по какъв начин Макгрегър удря ляво кроше на възрастен мъж, без да има явна кавга сред двамата.

Някои от другите гости на кръчмата обаче е докладвал случая в полицията, като не е ясно за какво видеото става публично притежание чак в този момент.

От полицейския отчет научаваме, че Макгрегър е предложил безвъзмездни шотове от личното си уиски на всички в кръчмата, само че потърпевшият мъж е отказал.

В фрагментите се вижда по какъв начин няколко пъти Макгрегър поставя чаша пред мъжа, който от своя страна я мести на страна.

Малко по-късно Макгрегър се пресяга и удря с по-силната си лява ръка мъжа, който някак съумява да резервира баланс на стола си.

Моментално по-късно Макгрегър е изведен отвън заведението от хората, които явно са го придружавали.

Макгрегър и представителите му отхвърлят да разясняват случая, като за момента не е ясно дали удареният от ирландеца мъж е подхванал правосъдни дейности против ММА състезателя.

Вчера президентът на UFC Дана Уайт заяви пред медиите, че е бил наясно с случая, само че не е бил виждал видеото до момента. От UFC обаче към този момент не възнамеряват да санкционират Макгрегър. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР