През последните две години повечето новини около Конър Макгрегър са

...
През последните две години повечето новини около Конър Макгрегър са
Коментари Харесай

Конър Макгрегър е пробвал левачката си върху възрастен мъж в дъблинска кръчма

През последните две години множеството вести към Конър Макгрегър са свързани с непристойното държание на ММА първенеца, което на моменти излиза отвън всевъзможни граници.

Макгрегър не се е бил в формален съвсем една година, откакто загуби против Хабиб Нурмагомедов през предишния октомври, само че това не му пречи да се забърква в какви ли не каши отвън осмоъгълника на UFC.

Тази седмица от TMZ пуснаха видео, снимано в дъблинска механа през април, в което ясно се вижда по какъв начин Макгрегър удря ляво кроше на възрастен мъж, без да има явна кавга сред двамата.
 Разследват Конър Макгрегър за полово посягане
Разследват Конър Макгрегър за полово посягане

Само ден след отдръпването на ирландеца от ММА сцената

Някои от другите гости на кръчмата обаче е докладвал случая в полицията, като не е ясно за какво видеото става публично притежание чак в този момент.

От полицейския отчет научаваме, че Макгрегър е предложил безвъзмездни шотове от личното си уиски на всички в кръчмата, само че потърпевшият мъж е отказал.

В фрагментите се вижда по какъв начин няколко пъти Макгрегър поставя чаша пред мъжа, който от своя страна я мести на страна.

Малко по-късно Макгрегър се пресяга и удря с по-силната си лява ръка мъжа, който някак съумява да резервира баланс на стола си.

Моментално по-късно Макгрегър е изведен отвън заведението от хората, които явно са го придружавали.

Макгрегър и представителите му отхвърлят да разясняват случая, като за момента не е ясно дали удареният от ирландеца мъж е подхванал правосъдни дейности против ММА състезателя.
 Конър Макгрегър, карцерът му и тениските, копие на неговата от деня на задържането
Как Конър Макгрегър ще забогатее от ареста си

56 $, с цел да се сдобием с един фешън шедьовър

Вчера президентът на UFC Дана Уайт заяви пред медиите, че е бил наясно с случая, само че не е бил виждал видеото до момента. От UFC обаче към този момент не възнамеряват да санкционират Макгрегър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР