През последните две години и половина станахме свидетели на спиране

...
През последните две години и половина станахме свидетели на спиране
Коментари Харесай

Хекимян: Мнимата Промяна не доведе до никаква промяна

" През последните две години и половина станахме очевидци на прекъсване на работата в страната ", написа във Фейксбук претендентът за кмет на София Антон Хекимян.

" Мнимата " Промяна " не докара до никаква смяна, докара до застой, докара до дърпане на ръчната спирачка. Чухме доста обещания за милиарди, които ще влизат в хазната от Кирил Петков, от Асен Василев.

От тях чухме и за строителството на мостове, тунели – нищо от това не се случи. Ние не желаеме обещанията за София да не се случат. Искаме да сме спирачка против тази злополука. Защото, в случай че нещо остана да работи в страната през последните две години и половина, това са общините, това е Столична община.

Петков и Василев наказваха жителите, пробвайки се да санкционират госпожа Фандъкова и ГЕРБ, спирайки метрото, спирайки проекта за канализация по ПВУ, с предлагането да се вдигне цената на билетите и да бъде разводнен градският превоз във време, в което имаше Коронавирус, превозът беше под риск изобщо да спре да работи, цените на тока и на газа бяха доста високи и те не желаеха да оказват помощ. Включително и в Народното събрание не желаеха да оказват помощ. С решенията, които взе ГЕРБ в Народното събрание, само че не с поддръжката на „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия, беше дофинансиран бранш Транспорт в столицата. Това описваме на хората по време на тази акция и считам, че те виждат в мен индивидът, който може да свърши започнатото ", споделя в изявление за организация БГНЕС Хекимян.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР