През последните две години беше увеличен приемът на курсанти във

...
През последните две години беше увеличен приемът на курсанти във
Коментари Харесай

Опознавателен полет на вертолет Bell-206 беше извършен до ВВВУ „Георги Бенковски“

През последните две години беше повишен приемът на курсанти във ВВВУ „ Георги Бенковски “ от специализация „ Летец-пилот “ за вертолетната авиация. Това е следващото предизвикателство пред командно-преподавателския състав, чиято цел е повишение качеството на теоретико-практическата устременост на авиационното обучение.

Училището си партнира с всички авиационни бази на Военновъздушни сили, реализирайки тази си цел.

Намеренията са по време на обучениет си във ВВВУ, курсантите да минават и нужното в началото образование /теория и практика/ на вертолет, както това към този момент е реалност за сътрудниците им „ летец-пилот “ за изтребителна авиация.

Подготвя се и логистиката на учебното заведение за реализацията на първичното образование.

Това беше и мотивът за опознавателния полет на вертолет BELL-206 от 24-та Авиобаза Крумово. Лично командирът въз основата бригаден военачалник Димитър Иванов и вторият водач капитан Веселин Петров направиха политане и кацане от две направления за проучване опцията за потребление на препоръчаното пространство за позициониране на бъдещите образователни вертолети.

С началника на ВВВУ „ Георги Бенковски “ бригаден военачалник Юлиян Радойски и заместник-началниците на Училището, гостите разискаха моменти от бъдещата взаимна активност.

Капитан Веселин Петров срещна присъстващите курсанти и преподаватели с житието – битието на вертолета, който е на въоръжение от 1999 година в родната авиация и неговите преимущества за образование.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР