През последните два дни една от най-обсъжданите теми в интернет

...
През последните два дни една от най-обсъжданите теми в интернет
Коментари Харесай

След новината, че има рак: Кейт благодари на всички за подкрепата!

През последните два дни една от най-обсъжданите тематики в интернет пространството е новината, че Кейт Мидълтън е болна от рак. Това заяви самата тя в петък, след хилядите спекулации за здравословното й положение.

Те започнаха откакто Кейт изчезна от общественото пространство, а това се случи през декември. Оттогава недоброжелатели популяризират разнообразни конспирации за брачната половинка на принц Уилям.

Това принуди кралското семейство да заяви на хората, че Кейт е претърпяла коремна интервенция и се възвръща от нея. Но слуховете за неприятното здраве на Мидълтън продължиха. Оказа се, че в тях има доза истина.

Опитвайки се потуши още конспирации и клюки за здравето си, в петък Кейт се появи и разкри детайлности за него. Мидълтън показа, че страда от рак, който са й разкрили малко след коремната намеса, която претърпя през януари.

Кейт е била посъветвана от лекарите си да се подложи на предпазен курс по химиотерапия, а битката с заболяването занапред следва. След като заяви новината за подлата болест, Мидълтън получи поддръжката на доста хора от водачи на разнообразни страни до елементарни хора.

Днес Кейт и Уилям благодариха на всички за поддръжката, откакто Мидълтън разгласи, че има рак. В известието от двореца се споделя, че „ принцът и принцесата са извънредно трогнати от топлите благопожелания на хората ” и са „ извънредно признателни за разбирането на молбата им за неприкосновесност на персоналния им живот ”.

Източник: ladyzone.bg 

 

        View this post on Instagram                      

A post shared by The Royal House Of Windsor (@royalsofgreatbritain)

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР