През последните дни всички говорят за необичайното модно решение на

...
През последните дни всички говорят за необичайното модно решение на
Коментари Харесай

ДА или НЕ: Брад Пит с пола

През последните дни всички приказват за необикновеното фешън решение на артиста Брад Пит. Той се появи с пола на премиерата на филм със свое присъединяване, състояла се в Берлин. А вие какво мислите за избора му?

Преди няколко дни в Германия се състоя премиерата на кино лентата " Bullet Train ", в който вземат участие, Джоуи Кинг, Зази Бийтц, Сандра Бълок и Карън Фукухара. Но вместо за кино лентата, всички приказват за стилния избор на Брад Пит.

В разгара на невижданите до момента жеги в Европа, артистът откри метод да се разхлади. Той избра ленен костюм. Дотук бихме си споделили, че няма нищо извънредно, тъй като ленът е идеалната материя за лятна дреха .

Но скандализира всички, тъй като косютмът му беше с пола, а не с панталон. Полата бе допълена от сако в същия цвят и риза в цвят пепел от рози, която беше извадена на показ, леко разкопчана и много измачкана. Въпреки полата, би трябвало да кажем, че визията не е женствена, в нея е вкарано много мъжествено лъчение, доколкото това е допустимо. Военните боти Stylmartin способстваха също за това.

 Добави изложение

Тоалетът е на Haans Nicholas Mott. Не се знае доста за марката на този дизайнер от Ню Йорк. Той няма онлайн наличие, страница в обществените мрежи, няма даже азбучник. Приема клиенти единствено след рекомендация. Наричат го тайнствен и скришен. Със сигурност се знае единствено едно: всяка дреха се шие на ръка и с голямо внимание към детайла.

 Добави изложение
Haans Nicholas Mott
Копчетата за сакото са правени на ръка от бащата на дизайнера. Любопитното е, че след ушиване, Haans Nicholas Mott не поставя етикети с името на марката.

Според слуховете същият дизайнер се е погрижил и за останалите тоалети, с които Брад Пит се появява, до момента в който промотира кино лентата. Стилът е все по този начин юношески и нехаен, само че просто съвършен за лятото.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР