През последните дни в слънчевия Кан се стекоха десетки популярни

...
През последните дни в слънчевия Кан се стекоха десетки популярни
Коментари Харесай

Пикантни кадри: Вижте българката Маги Петрова в опасна интимна близост с бившия мъж на Кортни Кардашиян (СНИМКИ 18+)

През последните дни в слънчевия Кан се стекоха десетки известни персони. Едни – с цел да стъпят на аления килим на годишния кино фестивал, а други – с цел да придобият бронзов тен, припичайки се на някой плаж или към хотелския басейн. Именно подобен е казусът и с някогашния брачен партньор на Кортни Кардашиян и татко на трите ù деца – Скот Дисик. 34-годишният мъж прекарва времето си повече от съвършено, а доказателства за това са папарашките фрагменти, на които той постоянно е в компанията на секси мадами. В началото на почивката си се гушкаше и опипваше гърдите на 19-годишната актриса Бела Торн, по-късно беше засечен в обятията на екс гадже, а в този момент осанката му на реалити звезда не остана незабелязана от българката Маги Петрова, написа avtora.com.

Докато Кортни се забавлява с 23-годишната си тръпка на територията на същата дестинация, Скот, който признава себе си за секс фанатик, интимничи с Маги. Дамата, която е родена в България, само че от доста години живее в Лондон, се развива сполучливо като блогър. В блога си тя споделя детайлности от почивките и всекидневието си, разкрасени с изкушаващи снимки.

Скот и Маги се любуваха взаимно на компанията си в басейна, като ясно се вижда ползата на Скот към дупето на госпожицата.
" Ние сме единствено другари. Бяхме отседнали в една вила, само че нищо не се случва сред нас ", разяснява Маги пред Us Weekly.



New day, new woman. #ScottDisick is on day 4 in Cannes and he's living out his playboy dreams. 1. #BellaThorne 2. #ChloeBartoli 3. #EllaRoss 4. #MaggiePetrova 5. TBD

Публикация, споделена от efb. (@entertainmentforbreakfast) на

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР