През последните дни в медийното пространство беше разпространена информацията, че

...
През последните дни в медийното пространство беше разпространена информацията, че
Коментари Харесай

Получават ли Портних и други кандидати на ГЕРБ специална протекция от държавата?

През последните дни в медийното пространство беше публикувана информацията, че Иван Портних, в качеството си на кмет на община Варна, е имал непочтено и уронващо престижа на града държание, по време на публична аудиенция в Хайфа, Израел, през февруари 2018 година
По този мотив БСП-Варна упорства за публична позиция от страна на Иван Портних. Призоваваме също Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи да срещнат обществеността с цялата истина към случая.
Ако публикуваната информация се удостовери, то бихме желали да знаем на база на какво тя не е оповестена до този миг , в случай, че въпросното събитие се е случило предходната година. Ползват ли се претендентите на ГЕРБ от специфична защита на държавните институции?
БСП-Варна държи да води открита, морална и почтена предизборна акция, само че също по този начин държи и на истината. В този миг оповестението на истината по случая е в интерес не на една или друга акция, а на цялата общност, декларират още от партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР