През последните дни цената на Биткойн отбеляза спат, повлияна от

...
През последните дни цената на Биткойн отбеляза спат, повлияна от
Коментари Харесай

Биткойн китовете продължават да купуват на фона на спада на цените

През последните дни цената на Биткойн означи спат, повлияна от разнообразни фактори, като делата заведени от SEC против две от най-големите крипто тържища, както и понижен инвеститорски интерес заради предизвестията от страна на Федералния запас по отношение на евентуалното повишение на лихвените проценти.

Въпреки по-неблагоприятните ценови придвижвания си коства да се означи, че Биткойн китовете, физически или юридически лица, притежаващи обилни количества BTC, не са понижили в огромни размери притежаваните от тях монети.

Даже в противен случай, данните от Glassnode сочат, че участниците на пазара, притежаващи от100 до 1000 броя BTC, са нараснали своите притежания. Понастоящем тези китове групово имат над 3.9 милиона монети.

Освен това дълготрайните притежатели на Биткойн наподобява са относително индиферентни от актуалната обстановка, като показват удивително равнище на мира.

По-конкретно от Glassnode обявиха , че през тази седмица единствено 0.004% от общите им притежания са били изпратени на тържищата, а в 66% от дните на търговия притокът даже е бил по-голям.

Освен това изпратените на тържищата монети в множеството случаи са довели до минимални осъществени облаги или загуби. Дневната осъществена облага възлиза на към $5 милиона, до момента в който осъществената загуба е към $7.4 милиона дневно.

Комбинацията от ниски заключени печалби/загуби, приглушената реакция от страна на дълготрайните притежатели и увеличението на притежанията на Биткойн китовете демонстрира, че по-голямата част от вложителите не са били сюрпризирани от неотдавнашния процес на събитията.

Следователно понастоящем пазарът се характеризира с липса на суматоха, което допуска, че Биткойн може последователно да се стабилизира и да ограничи загубите си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР