„През последните дни станахме свидетели на една „кална” и нелицеприятна

...
„През последните дни станахме свидетели на една „кална” и нелицеприятна
Коментари Харесай

Местна коалиция МИР Приморско: „Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в общината”

„ През последните дни станахме очевидци на една „ кална” и нелицеприятна предизборна акция, изразяваща се в „ плакатна война “, разпространение на вестници с „ неизвестен” издател, въвличане на Светия Синод на БПЦ и други сходни трикове за компрометиране на съперниците и отклонение на вниманието от значителните проблеми”. Това се споделя в писмо публикувано до медиите от Местна коалиция МИР – община Приморско.

Писмото е изпратено във връзка нападки от страна на конкурентни партии в конкуренцията за локалния избор.

От Коалиция МИР акцентират, че претендентите за кметове и общински съветници на Община Приморско, на гр. Китен и на с.Веселие непринудено ще отстранен всички техни предизборни плакати публикувани на територията на Община Приморско.

„ Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в Приморско” безапелационен е претендентът за кмет на Приморско Стоян Василев.

В писмото до медиите се споделя още, че с жеста на унищожаване на пропагандните материали на МИР се надяват, да се понижи изкуственото напрежение, което се основава на територията на Община Приморско и в ОИК Приморско, „ както и да задоволи Егото на жалбоподателите”.
 Местна коалиция МИР Приморско: „ Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в общината ”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР