През последните дни се разгаря неимоверно скандалът с осъдените журналисти

...
През последните дни се разгаря неимоверно скандалът с осъдените журналисти
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: В Бургас се провежда активно мероприятие за завладяване на съдебната система!

През последните дни се разгаря неимоверно абсурдът с наказаните публицисти в Бургас.

Би Нюз потърси за коментар дългогодишния проверяващ публицист и ефирен водещ Димитър Байрактаров.

- Г-н Байрактаров, Вие дълги години бяхте публицист точно в Бургас. Подкрепихте ли митинга на бургаските
публицисти?

- Не, не съм подкрепил този митинг и няма да го поддържа! Това е интензивно мероприятие за завземане на правосъдната система в Бургас.За страдание в него са въвлечени и доста сътрудници, които от боязън да не бъдат оплюти са се включили към този зле скърпен сюжет.

- Не осъзнавате ли, че в този момент самия Вас евентуално ще Ви оплюят за това, което казвате?
- Вероятно сте прави, само че някой въпреки всичко би трябвало да каже истината. Фактите удостоверяват моите думи и имайте поради, че това, което се случва в Бургас е извънредно рисково.В случая въобще не става въпрос за отбрана свободата на словото, а отново дублирам става въпрос за завземане и покоряване на правосъдната система в Бургас! Аз самият и моето семейство сме били жертви на някои от тези поръчкови медии заради простата причина, че в никакъв случай не съм взел участие в поръчки.По този метод съсипвах техния замърсен бизнес за омаскаряване на почтени и честни хора.

- Това, което казвате е скандално!
- Да, скандално е, само че някой би трябвало да откри сили и да го каже. Как по този начин часове след инсценирания журналистически митинг с заявления се включва псевдо патриотична партия, която още предходната година употребявайки поръчковите медии стартира борбата за преодоляването на Бургаския административен съд? Вие приемате ли за обикновено вицепремиер и депутати от неговата партия да се намесват в работата на правосъдната система? Не разбирате ли, че по този метод се основава нов тип мафиотска конструкция? Много от тези псевдо публицисти са съдени точно от сътрудници публицисти, за какво тогава не стачкуват? Много от тези псевдо публицисти са наказани от елементарни български жители и са с влезнали в действие присъди, за какво тогава не стачкуват? Някои от тези псевдо публицисти завоюваха с машинация каузи в Европейския съд, само че преди този момент унищожиха живота на доста хора с поръчковите си трудове, обслужвайки избрани стопански и политически ползи! Тези хора са срам за публицистиката и аз не мога да застана паралелно до тях.

- Да разбираме ли, че намеквате, че случая с Перата е доста комфортен за това интензивно мероприятие?
- Не загатвам, а декларирам в прав текст, че този случай е допустимо най-удобния за това интензивно мероприятие! Забележете, делото с наказаните сътрудници публицисти е на първа инстанция и то предстои на обжалване, само че никой не приказва за това? Освен това не сме ли всички равни пред закона? И кой е този който е решил, че Перата не може да води каузи и да ги печели? Само че когато години наред същите тези псевдо публицисти са ти изграждали облик на изверг, ти към този момент съгласно тях не можеш да защитаваш човешките си права? Сега Перата е комфортната опция за осъществяване на дейното мероприятие по завземане на правосъдната система! Ако това мероприятие успее, неговите уредници ще се трансфорат във властелини, които ще унищожават неуместни бизнес и политически съперници. Ще унищожават за наставление и елементарни хора, които са дръзнали да търсят правдивост. Това се назовава мафия! И, сега нейното съдаване в
Бургас протича под мотото за избавяне на свободата на словото!

- Не назовавате имена, за какво?
.- Не желая да им върша безвъзмездна реклама, само че най-отговорно декларирам, че мога да защитя думите си с документи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР