През последните дни новините от Samsung не липсват в технологичното

...
През последните дни новините от Samsung не липсват в технологичното
Коментари Харесай

Samsung Gear S4 получи сертификация преди премиерата си на IFA 2018



През последните дни новините от Samsung не липсват в софтуерното пространство. В началото на август чакаме формалната премиера на Galaxy Note 9, а в този момент в Европа корейската компания получи ECC сертификация за идната генерация умни часовници - Gear S4.

Както нормално, при сходни сертификации съответната информация за устройството е доста нищожна, само че съдейки по предишни клюки, Samsung готви много значеители промени спрямо миналата генерация. Първо и много значимо - новият часовник ще има много по-голяма батерия - един от главните дефекти на всички устройства от този вид. Това би трябвало да даде на потребителите повече от двата дни самостоятелна работа, които предлага Gear S3.

В помощ на по-дългия живот на батерията идва и по-малкият процесор. Към по-екстремните клюки спада информацията, че часовникът ще има втори прикрит екран, който ще се намира под транспарантната навигационна рамка - всяко завъртане ще разкрива ново меню, друго за другите приложения, които са отворени сега.

Gear S4 може би ще идва в два разнообразни размера - познатите разновидности Classic и Frontier евентуално ще се запазят и при тази генерация. Що се отнася до цветове - приказва се за сребърно, черно и златно. Очаква се формалното показване на новия смартчасовник да бъде по време на IFA 2018 в Берлин - сред 31-и август и 5-и септември.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР