През последните дни новина номер едно в света е, че

...
През последните дни новина номер едно в света е, че
Коментари Харесай

Британските медии: Роналдо пуска Реал Мадрид по пързалката за повече пари

През последните дни вест номер едно в света е, че Роналдо желае да напусне Испания и Реал Мадрид. Това стана незабавно, откакто бе упрекнат за укриване на налози от локалната прокуратура. Веднага се заприказва, че португалската суперзвезда може да се върне в Манчестър Юнайтед. Това принуди рано тази заран босът на " белите " Флорентино Перес да каже, че в случай че различен тим желае Кристиано ще би трябвало да заплати 1 милиард евро.

Медиите във Англия раздвижиха контактите си и се добраха до непосредствен човек на мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо. Според него Роналдо се пробва да пусне по пързалката Реал (Мадрид), с цел да си изпроси по-висока заплата.

На въпроса дали Моу желае Роналдо и работи по трансфер, източникът разкри: " Не! Жозе не е и мислил за Кристиано. Това е негов трик, с цел да получи по-висока заплата в Реал ".

Спекулациите за възможен трансфер на Роналдо обаче са и за други тимове. Тръби се, че Монако, ЛА Галакси и още няколко отбора са подготвени да подпишат с португалеца. Слухове свързват завездата и с Челси. Не е загадка, че Реал има огромен вкус към суперзвездата на лондончани Еден Азар. Затова се спекулираше за възможен бартер.

Източник: Sporta.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР