През последните дни една от най-обсъжданите теми е обирът в

...
През последните дни една от най-обсъжданите теми е обирът в
Коментари Харесай

6 пъти обират Коцето, тарашат дома на Лили Иванова докато спи, Мутафова олекна с 60 бона...

През последните дни една от най-обсъжданите тематики е обирът в дома на Моника Валериева. Крадци отмъкнаха 92 000 евро, скрити в чекмедже и бижута и часовници за над 400 000 лв..

Рекордьор по брой кражби е фолк артистът Константин. Последният подобен беше шести подред и се случи на именния ден на артиста. „ Обраха ме за следващ път. То не остана у дома за взимане. Радвам се, че най-малко са културни и не разхвърлят доста “, сподели тогава Коцето. Крадците са съумели да присвоят пари, златни бижута и техника от вкъщи му.

Крадци вилняха и в дома на Стоянка Мутафова през 2016-а. Докато двете с щерка й Муки са били в Германия, апаши отмъкнали от жилището им 60 000 лв., както и всичкото налично злато.

Крадци влезнали в дома и на Лили Иванова, спускайки се от тавана. Примата открила неналичието на пари и бижута щом се събудила и незабавно алармирала полицията.

Васил Найденов също е ставал жертва на кражби. Престъпниците, които нахлули в дома му отмъкнали преносим компютър, бижута и парфюми, написа Телеграф.

Сайтът „ Модена тудей “ заяви, че оперната прима Райна Кабаиванска се е дала прошка с бижутата си, които държала в сейф в къщата си в Модена. Певицата отхвърли това да е истина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР