През последните дни един служител на МВР стана синоним на

...
През последните дни един служител на МВР стана синоним на
Коментари Харесай

BulNews пита: Кой е полицай Пламен Дамянов? Дайте инфо, ние ще платим

През последните дни един чиновник на Министерство на вътрешните работи стана синоним на погрешно паркиралите коли във Враца. Вече всеки свързва името на служител на реда Пламен Дамянов с десетките водачи, които всеки ден нарушават закона и стопират като араби в пустиня. Редакцията на медията ни е засипана от голям брой запитвания на будни жители за личността на този еднообразен, който рушветите единствено ги мирише.
Оказа се, че за необятната общност той е цялостен анонимник. По тази причина организация BulNews се обръща към хилядите си читатели с една молба: Нека всеки, който има фотография, телефонен номер или информация за личността на служител на реда Пламен Дамянов да ни я даде по подобаващ метод. Ние сме подготвени да платим положителни пари за истории, които разказват целия нравствен свят на този смел и праволинеен герой против неправдата.
Най-добрите истории от предишното и сегашното ще бъдат оповестени, а по-чувствителната информация общително ще предоставим на „ Вътрешна сигурност “.
Така че, в случай че желаете да изкарате положителни пари от своята осведоменост - в този момент е моментът! От вас се чака да бъдете сладкодумни, пък ние ще бъдем великодушни. Нека цяла България и министър Младен Маринов да схванат за новия „ Герой на нашето време “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР