През последните дни Джулиана Гани явно се е наслушала на

...
През последните дни Джулиана Гани явно се е наслушала на
Коментари Харесай

Джулиана Гани избухна: Еми значи вие живот нямате, за да обсъждате мен!

През последните дни Джулиана Гани очевидно се е наслушала на отрицателни мнения по собствен адрес и реши да се обърне към злобарите.

Тя пусна кадър по бански, от скорошната си отмора в Египет, към който съобщи, че очевидно хората си нямат личен живот и по тази причина разясняват нейния.

„ Много си кльощава… Как може да си в такава форма след раждане? Къде ти е детето? Какво работиш? Някой гледа ли те? По какво си избираш мъжете? Ако е беден-как може? Ако е богат-ти си материалистка. Еми значи вие живот нямате, с цел да обсъждате мен. Тъжно ми е, в действителност. Нищо човечно не остана в хората “ - написа гневната Джулиана.

Прави усещане и че под постовете на “Мис Силикон” са останали единствено и само позитивните мнения от нейните почитатели и по всичко проличава, че Джулката съществено се е заела да прочисти профила си от недоброжелатели.

“Има и такива които не те разискват. Но някои несъмнено си нямат собствен личен живот и по тази причина непрекъснато се бъркат в животите на останалите. Да не ти пука просто. Аз не обръщам внимание на такива хора. Който има проблем с това си е негов проблем не е мой. Даже по едно време започнаха да ме наскърбяват единствено тъй като съм те последвала. Но аз си предпочитам кого да последвам в Инстаграм и кой не. Няма по какъв начин да разреша на някой да ми споделя кого да последвам и кой не.” - гласеше един от мненията под поста.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР