През последните четири месеца стотици, ако не и повече, продукции

...
През последните четири месеца стотици, ако не и повече, продукции
Коментари Харесай

Филмът, заснет по време на пандемия

През последните четири месеца стотици, в случай че не и повече, продукции стопираха работа, което съществено повлия на Холивуд и стопанската система на доста страни.

Само Том Круз ли е над разпоредбите за карантина

" Мисията невъзможна 7 " се завръща

Нещата стартират да се възстановяват и единствено след месец се чака работата по доста огромни продукции да бъде възобновена.

Докато си стоим вкъщи и се пазим от ковид, Сам Левинсън ( " Еуфория " ) е решил да работи и е снимал цялостен един филм.

Става дума за Malcolm & Marie , в който основните функции влизат Зендая и Джон Дейвид Уошингтън . Според Deadline, фотосите са се провели в интервала 17 юни - 2 юли в специфична стъклена къща в Калифорния - Caterpillar House, като са спазени всички ограничения за сигурност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zendaya (@zendaya) на Юли 8, 2020 в 4:03 PDT

За сюжета не се знае доста, само че се допуска, че ще бъде в стила на Marriage Story, само че с огромен акцент върху прекарванията по време на пандемията.

До реализирането на Malcolm & Marie се е стигнало откакто един ден по време на карантината Зендая се е обадила на Сам Левинсън, с цел да го попита дали може да сътвори и снима филм в изискванията на пандемия.
 Джон Дейвид Уошингтън, Дензъл Уошингтън и незнанието на татко му, че желае да става артист
Дензъл Уошингтън не е знаел, че синът му ще става артист

Джон Дейвид Уошингтън по стъпките на татко си

И единствено седмица по-късно основателят на " Еуфория " е бил подготвен със сюжета и е знаел, че желае тъкмо Джон Дейвид Уошингтън да партнира на Зендая.
 Tenet, Кристофър Нолан, Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън и цялостен филмов откъс на кино лентата
Кой ще предотвратява Трета международна война

Пълен филмов откъс на Tenet на Кристофър Нолан

Към момента обаче не знаем по кое време да чакаме кино лентата и дали ще се завърти по кината въобще, а няма да откри своето място в някоя от стрийминг платформите. Със сигурност обаче ще го изгледаме с интерес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР