През последните часове всички говорят, пишат и споделят за това,

...
През последните часове всички говорят, пишат и споделят за това,
Коментари Харесай

Ще дойде ли Илон Мъск в България

През последните часове всички приказват, пишат и споделят за това, че Илон Мъск и коментирал фотография на Белоградчишките скали.
 Илон Мъск, Tesla, акции и какъв брой тъкмо е изгубил милиардерът през 2022 година
Точно какъв брой изгуби Илон Мъск през 2022 година

Милиардите, които изгуби единствено за един ден

Е, не тъй като знае нещо за тях, а тъй като е видял фотография на скалите, направена от фотографа Владислав Терзийски, в Twitter. И се оказало, че Белоградчишките скали доста му наподобяват на цитадела от видео играта Elden Ring, която явно Мъск е играл.

Разбира се, когато най-богатият човек на планетата забележи и разяснява родна забележителност, няма по какъв начин да не се вълнуваме. Оказва се обаче, че Илон Мъск може да е останал в действителност впечатлен от естествения феномен и желае да посети България.

Pretty sure that was in Elden Ring
— Elon Musk (@elonmusk)
Поне по този начин се твърди в имейл, изпратен до ресторанта на началник Филип Захариев - ONÀ. В профила си във Фейсбук от ресторанта споделят фотография от имейла, на която се вижда, че с тях се е свързал някои от хората на Мъск, който твърди, че през април 2023 година милиардерът ще посети България и по-точно Северозападна България и самият ресторант.

В обявата си във Фейсбук от ONÀ настояват, че ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да впечатлят Мъск, само че разчитат и на помощта на община Белоградчик за подобряването на инфраструктурата на селото, в което се намира ресторантът, " с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати ".

Докато се чудим дали да имаме вяра, или пък не, служебният министър на туризма Илин Димитров също показа обявата в профила си в обществената мрежа. " И... да, в последна сметка май ще пристигна ", написа Димитров към поста.
 Амбър Хърд, Илон Мъск, Twitter и изтриването на акаунта на актрисата от обществената мрежа
Предателството на Амбър Хърд

Приятели ли са още с Илон Мъск

В мненията обаче има хора, които се усъмняват в истинността на имейла и че Илон Мъск като цяло има желание да посети България. Като отговор на тези подозрения служебният министър написа, че всичко е допустимо и по тази причина са изпратили публични писма. " Дори да не пристигна - цяла България приказва от два дни за Белоградчишките скали ", добавя той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР