През последните часове при катастрофи и удавяния у нас загинаха

...
През последните часове при катастрофи и удавяния у нас загинаха
Коментари Харесай

България, 12 август 2018: 13 трупа след катастрофи и удавяния!

През последните часове при произшествия и удавяния у нас починаха 13 души. Две коли са се сблъсквали челно към 15:00 часа на пътя сред с. Добролево и с. Борован край Враца, починали са водачът на единия автомобил и пасажер от другия. Движението краткотрайно е пренасочено през Бяла Слатина и Търнава.

Край с. Брусарци жена почина, откакто кола беше пометена от трен на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, макар аления сигнал. Войната на пътя взе още три жертви в региона на Първомай, където автомобил се блъсна в трактор. 

Бурното неспокойствие и рисковото течение взеха следващите си жертви - 7. Малко преди 12:00 ч. през днешния ден мъж и жена са се удавили в Слънчев бряг, а минути преди тази покруса екскурзиант откри гибелта си и в Приморско. Морето в Бургас изхвърли мъртвец на мъж с татуировка на лявата ръка, оповестиха също през днешния ден от полицията. Тялото е било видяно на Северния плаж, наоколо до бившето заведение " Фиеста ". Мъжът е на забележима възраст сред 50 и 60 години, с облекла, поддържан. 

Морето край Дуранкулак изхвърли труповете на две деца. Това стана на същия неохраняван плаж, от който през вчерашния ден изчезнаха три деца от шабленското село Спасово, оповестява БНР. По-късно бе намерено и тялото на третото дете! Припомняме, че четири деца на възраст сред 12 и 15 години към 13 часа през вчерашния ден влизат в морето, само че единствено едно от тях съумява да излезе на брега и да повика помощ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР