През последните 9 месеца Афиния Дехалерт е създала десетки истории,

...
През последните 9 месеца Афиния Дехалерт е създала десетки истории,
Коментари Харесай

Една лъжичка критично мислене

През последните 9 месеца Афиния Дехалерт е основала десетки истории, които елементарно могат да бъдат открити в Гугъл. Осигурила си е също дълготраен трафик и хиляди споделяния от читателите в обществените мрежи. Тези триумфи реализира с петте значими съставки на вирусното наличие, които открива последователно, експериментирайки. За Medium.com Афиния споделя рецептата си.

1. Бъдете разнообразни

Когато сте като всички други, наличието ви не впечатлява, а просто потъва измежду останалото. Наистина положителният текст се отличава. Най-лесният способ да го постигнете е да стопите ледовете сред две поляризирани хрумвания. Не става въпрос да създавате несъгласия, а да създадете нещо неповторимо и да му придадете добавена стойност. За да обвържете това с маркетинга, можете да сближавате обичайни бизнес хрумвания с литература, с цел да извършите докосваща история.

2. Разказвайте повече

Всички обичаме положителните истории. Развийте своята дарба да ги разказвате добре, тъй като това държи аудиторията ангажирана.

Разказите не се лимитират до художествената литература, а могат да са част от бизнеса ви. Те са опцията да извършите индивида част от историята и да му обясните нещо с елементарни думи, тъй че незабавно да го разбере. Това дава на наличието ви специфичното качество да сближава с аудиторията.

Да започнете да разказвате добре изисква време. Също по този начин, би трябвало да застанете зад нещо и да сте безапелационни, с цел да бъдете ефикасни.

3. Време за четене - не повече от 4-5 минути

Най-добрият размер за писмената форма е дължина до 4-5 минути, т.е. почти 800 до 1 000 думи. Ако съумеете да задържите вниманието на аудиторията си задоволително дълго, значи, че сте съумели да ѝ предоставите нещо стойностно.

Няма подозрение, че съществуваме във време, в което на аудиториите непрекъснато не им доближава време. За да ги впечатлите, разполагате с толкоз време, за колкото ще плъзнат пръста си през екрана. Ако прочетат текста ви до края, евентуално си коства и да го споделят с околните си. В допълнение към всичко останало, това деяние – изключително когато не молите категорично за него – е разковничето към достигането до повече хора.

4. Една лъжичка сериозно мислене

Понякога, обмисляйки по какъв начин да основат вирусно наличие, хората се концентрират над нещо друго и не помнят за стойностното предложение.

Ако накарате някой да се замисля прекомерно доста над концепциите и думите ви, ангажирате вниманието му за още по-дълго време. Ако демонстрирате сериозно мислене в текста си – това, което се реализира посредством разбор и умозаключение – оферирате истинска мисъл и придавате стойност. Това е толкоз значимо, колкото и всичко останало, тъй като ще подтикне хората да потърсят повече информация за вас.

5. Подредбата

Форматирането, граматиката, изборът на изображение и белите полета също са значими. Когато предадете текста си на редакторите, те ще преминат през всички тези стъпки, с цел да основат уравновесено образно оформление. Също по този начин, ще изчистят прекомерно дългите фрази и ще стегнат изрече ви.

Как да напишете вирусния пост?

Смесете добре тези пет съставки и ги оставете да престоят една нощ. Помнете, че страхотните на усет неща постоянно не са най-простите, само че не се тревожете прекомерно доста за това. Ако след няколко часа прочетете още веднъж текста и всичко е наред, самоуверено натиснете бутона за издание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР