През последните 24 часа в Сърбия са регистрирани 7 999

...
През последните 24 часа в Сърбия са регистрирани 7 999
Коментари Харесай

Рекорден брой нови случаи на коронавирус в Сърбия

През последните 24 часа в Сърбия са регистрирани 7 999 нови случая на, което е най-големият брой за едно денонощие от началото на епидемията, съобщи Танюг. Починали са още 48 пациенти с COVID-19, с които смъртните случаи от началото на епидемията доближиха 1 648, написа.
Пред последното денонощие се направени рекордни 22 837 теста за ковид, а общо до момента – 1 800 419. От началото на епидемията са регистрирани 183 437 инфектирани. В момента 269 пациенти са на респиратор.
 Огромни опашки в моловете в Сърбия Огромни опашки в моловете в Сърбия
Потоци от хора, най-вече млади, нахлуха през днешния ден в комерсиалните центрове в Белград, привлечени от ниските цени, предлагани от търговците в р...
Кризисният щаб на страната предложи нови ограничения против ковид, които държавното управление би трябвало да утвърди в четвъртък. Те плануват заведенията и комерсиалните центрове да работят единствено до 17 часа в работни дни, а през почивните дни да останат затворени. Магазините за хранителни артикули ще работят до 21 часа, в това число и през почивните дни. Кината и театрите ще могат да работят до 17 часа всеки ден. Новите ограничения би трябвало да влязат в действие от петък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР