През последните 24 часа Гърция регистрира рекордно голям брой нови

...
През последните 24 часа Гърция регистрира рекордно голям брой нови
Коментари Харесай

Гърция отбеляза рекорд по нови случаи на COVID-19


През последните 24 часа Гърция записва рекордно огромен брой нови случаи на инфектирани с ковид а – 121, от които единствено пет са от проби, осъществени във входните КПП-та в страната, съгласно публични данни на Националната организация за публично здраве, съобщи БГНЕС, базирайки се на МИА.

Според гръцките медии, от днешните нови случаи 47 са в Солун, 26 в Атика, 8 – в Лариса, 7 – на остров Корфу и двама в други по-малки обитаеми места в Гърция.

От началото на епидемията са регистрирани общо 4 855 случая.

Тъй като през миналата седмица броят на новите случаи в Гърция стартира внезапно да се усилва, заместник-министърът на гражданската отбрана Никос Хардалиас и професорът по епидемиология и началник на способния комитет в Министерството на здравеопазването Сотирис Циодрас организираха незабавна конференция през днешния ден следобяд.

През последните 24 часа и в Кипър са регистрирани все по-голям брой нови случаи на болестта. Министерството на здравеопазването съобщи, че са регистрирани 25 нови случая, което докара до броя на позитивните случаи от началото на епидемията до 1180. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР