През последните 24 часа Биткойн (BTC) достигна високи стойности от

...
През последните 24 часа Биткойн (BTC) достигна високи стойности от
Коментари Харесай

Цената на Биткойн продължава стремглаво към $30,000

През последните 24 часа Биткойн (BTC) доближи високи стойности от $29,300, увеличавайки седмичния си растеж до към 9%.

Този скок в цената евентуално се дължи на оптимистичните настроения към евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF в Съединени американски щати.

Множество снабдители на ETF неотдавна направиха корекции в своите документи през миналата седмица, оказвайки напън върху Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) да обмисли по-снизходителен метод към одобряването на Биткойн ETF.

По-рано през седмицата четирима членове на Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите написаха писмо до ръководителя на SEC Гари Генслер, в което упорстват SEC да се съобрази с решенията на съдилищата и да приключи напъните си да попречва регулаторното утвърждение на Биткойн ETF.

Отделно от това нараства упованието за евентуалното превръщане на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) в ETF, което провокира неспокойствие измежду търговците. GBTC съставлява един от най-големите институционални притежатели на Биткойн, а Grayscale е единствено една от няколкото компании за ръководство на активи, които търсят утвърждение за спот Биткойн ETF. Други огромни играчи в тази конкуренция са BlackRock (BLK), Fidelity, WisdomTree (WT) и Ark Invest.

Трейдърите считат, че удобното решение за Grayscale може да окаже позитивно влияние върху цялостните пазарни настройки и да постави основите на по-широк пазарен напредък. 

Към момента на издание Биткойн се търгува на цена от $29,260 след 3.5% растеж в границите на последните 24 часа с размер на търговия от $17.56 милиарда.

Еднодневният механически разбор на TradingView демонстрира бича картина като обобщението и пълзящите междинни сочат към “силна покупка ” със надлежно 16 и 14 сигнала, до момента в който осцилаторите демонстрират “покупка ” с 2.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР