През последните 12 месеца проблемите за Кевин Харт нямат край.

...
През последните 12 месеца проблемите за Кевин Харт нямат край.
Коментари Харесай

Съдят Кевин Харт за секс запис

През последните 12 месеца проблемите за Кевин Харт нямат край. Всичко стартира със абсурда с хомофобските му постове в Twitter, които му костваха ролята на водещ на Оскарите.
 Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал
Оскарите и абсурдът с Кевин Харт

Какво принуди артиста да откаже да бъде водещ

Преди няколко седмици пък артистът претърпя много сериозен случай с един от ретро колите си, което наложи хоспитализирането му за към две седмици. Според информациите в медиите, положението му е положително, само че е реалност, че към момента не сме чували и виждали нищо от него.

Според списание People, проблемите за Кевин Харт не престават. Оказва се, че Монтия Сабаг , която през 2017 година се появи дружно с Харт и негов другар в секс запис, съди артиста.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от nonya (@everybodysbizness) на Сеп 17, 2019 в 12:30 PDT

Не, не за обезчестяване, въпреки че стана доста известно, а за това, че с този запис Кевин Харт съзнателно ѝ е предизвикал прочувствен дистрес и навлизане в персоналния ѝ живот.

Сабаг твърди, че Харт е знаел, че приятелят му записва интимните им милувки, даже го е насърчил да го направи, и е скрил от нея този факт.
 Кевин Харт и случаят, който е претърпял артистът
Кевин Харт е претърпял злополука

Старите коли са красиви, само че не и доста безвредни

Жената счита, че комедианта е употребявал създалия се тогава звук, с цел да промотира турнето си Irresponsible Tour. Ето за какво Монтия Сабаг счита, че Кевин Харт би трябвало да ѝ заплати обезщетение в размер на 60 милиона $ . Актьорът към момента не е коментирал обстановката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР