През последните 11 години опозицията не предлага алтернативи, а иска

...
През последните 11 години опозицията не предлага алтернативи, а иска
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Банско: ГЕРБ успя да покаже другото лице на българската политика

През последните 11 години опозицията не предлага други възможности, а желае да дискредитира ръководството, да основава безпорядък. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Банско по време на районната академия на Жени ГЕРБ – Благоевград „ Национални и европейски цели – районни решения ”, оповестиха от пресцентъра на партията. По думите на Цветанов ГЕРБ е партия, която е съумяла да покаже другото лице на българската политика – че когато политиците освен приказват, само че и извършват своите задължения – нещата се случват.
 7  1  2  3  4  5
„ Виждаме една нова наклонност в средите на нашите съперници – да ни дискредитират по тематики, по които потвърдено сме постигнали сполучливи резултати“, сподели още Цветан Цветанов. Той добави, че Благоевградска област е образец за това какви са следствията, когато ГЕРБ не ръководи, като даде за образец в тази посока краткотрайното прекъсване на строителството на автомагистрала „ Струма“ преди няколко години. „ Ние успяхме да наваксаме забавянето и съм уверен, че след няколко седмици предварително ще пуснем 24.5-километровата права от автомагистралата, което ще подсигурява сигурността на пътуващите, само че и по-бързото предвижване на туристите“, акцентира Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява, че опозицията доста постоянно приписва на ГЕРБ своите грехове, заявявайки, че това намира своето потвръждение в проблема с дупката във Варна, за която от Българска социалистическа партия настояват, че Георги Гергов ще получи милиони левове. „ Никой не споделя по какъв начин и по кое време се е случило придобиването на тази дупка. Всичко, което се е случило с този парцел, е в резултат на положителни хватки, които са направили от опозицията, с цел да може той да я купи. Въпросната дупка е „ язвата“ на Варна, по тази причина е належащо да я оправим в този момент, тъй като след години ще коства още повече“, добави Цветанов. Той добави, че по проблема от ГЕРБ приготвят необорим текст, който ще показват пред опозицията.
„ Опозицията е креслива, не предлага опция, само че обгръща огромна част от медийното пространство. На това ние ще противопоставим положителните политики, които ще продължаваме да осъществяваме ”, сподели още Цветан Цветанов. Той бе безапелационен, че като ръководеща партия ГЕРБ ще продължи да взема решение проблемите на общините, без да ги дели на наши и ваши.

Цветанов разяснява и идния избор на съмнение. „ Българска социалистическа партия ще внесат избор за бъдещи планове. Все още предстоят разисквания на всевъзможни равнища за бъдещия здравноосигурителен модел. Това са процеси, които те желаят да спрат. Проблем е, че отсреща имаме популистка партия. Българска социалистическа партия е слаба съпротива с вътрешни несъгласия, нямат утвърждение на водача си. От национална позиция това не е добре, тъй като опозицията би трябвало да е мощна, да е градивна. Българска социалистическа партия отсъства от българския парламент, от дебатите по значими за обществото тематики и закони, какъвто бе Законът за вероизповеданията ”, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов акцентира, че по този законопроект ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са съвносители, като с него страната ще обезпечи нужния финансов запас, с цел да се подсигурява свободата на вероизповеданията и по този начин да се избегнат всевъзможни външни въздействия. „ Народните представители на Българска социалистическа партия или не гласоподаваха, или се въздържаха и по този начин неодобряваха личния си водач Корнелия Нинова ”, добави Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ акцентира, че кметове на партията ръководят 130 общини с население над 5 милиона души и че е значимо за държавното управление да се обезпечават спомагателни средства за общините, с цел да се усъвършенства стандартът на живот. „ Държавата е финансово постоянна, има положителни стопански политики и по тази причина е допустимо да се обезпечават целеви средства за общините. Банско, да вземем за пример, се възползва от тях за строителство на нова детска градина ”, сподели още Цветан Цветанов. Според него е значимо да демонстрираме положителните неща, които се вършат на всички места в страната и да признаваме грешките, които се позволяват, тъй като това е виновното политическо държание.
На форума Цветанов разяснява още, че чака за идните избори публичното пространство да бъде залято с подправени вести, които ще целят дискредитация на ГЕРБ и напомни голямата операция „ Костинброд ”. „ Затова ние ще продължим да вършим акция лице в лице, тъй като за нас постоянно ще останат най-важни срещите с хората ”, сподели още Цветан Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР