През последните 11 години ФАМИЛАТЛОН - най-големият празник на семейството,

...
През последните 11 години ФАМИЛАТЛОН - най-големият празник на семейството,
Коментари Харесай

Фамилатлон – най-големият у нас празник на семейството се мести онлайн

През последните 11 години ФАМИЛАТЛОН - най-големият празник на фамилията, спорта и здравословния метод на живот, посреща хиляди деца и родители под слънцето на Южния парк в София. Новите действителности основават нови благоприятни условия - за пръв път събитието ще се организира онлайн, ще продължи девет дни, вместо един и ще даде късмет дребни и огромни от цялата страна да се вземат участие.

В интервала 27 юни (събота) - 5 юли (неделя) малчуганите и техните фамилии ще се впуснат във вълнуващи онлайн завършения и ще се срещнат със заниманията на над 30 спортни клуба, клубове по ползи и разнообразни организации.

Всеки ден деца и родители ще вземат участие в открити онлайн уроци, демонстрации и презентации . Ще научат по какъв начин се прави книга, ще се включат в час по занимателна математика, ще гледат научно шоу. Очакват ги и още доста приятни изненади и дарове.

През уикендите ще има потребни уебинари. Родители и експерти ще дискутират на забавни тематики. Ще схванат на какво ни учат бойните изкуства, по какъв начин музиката оказва помощ за развиването, кои игри са подобаващи за занимания навън и по какъв начин да развиваме уменията на децата в предучилищна възраст.

Вместо обичайните и доста обичани игри „ Малката Европа “ и „ Малък велопоход “, уредниците дават обещание други провокации.
Повече информация за събитието, както и за присъединяване в него, ще научавате на формалната.

ФАМИЛАТЛОН се провежда от в партньорство с.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР