През последната седмица предаването "Черешката на тортата" буквално стигна дъното

...
През последната седмица предаването "Черешката на тортата" буквално стигна дъното
Коментари Харесай

Мис Плеймейт за изцепките на Кулагин в Черешката: Само бой за този!

През последната седмица предаването "Черешката на тортата " безусловно стигна дъното с гостите си. Ето какво показа Нора Недкова в обществените мрежи: "Сега аз желая да изкажа моето отвращение! Жалко е по какъв начин едно предаване манипулира фена. Жалко е, че в България хората си вадят заключения от инсталирани 40 минути откъcи! Много неща, които се случиха и споделиха, както в моята, по този начин и в други вечери, не са показани.
Провокациите, свадите и невъздържаното държание на един от участниците, а акцентът е подложен върху обособени, съзнателно орязани моменти, които ме показват в светлина, надалеч неотговаряща на същността ми. Защото единствено аз и екипът знаем какво се случи в реалност. Знам по какъв начин бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер до ранните часове. 
Как този човек унижаваше мен, Люси, Алфредо и целия екип на шоуто с прилагателни. Как за моята вечер никой не беше спал и по какъв начин станахме жертви на един умопобъркан. Радвам се, че на края на вечерта ми аз взех най-правилното и инстинктивно решение да стигна до разпра! Защото с такива хора става единствено с пердах!!!! Малко ти е, Кулагин!!! "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР