През последната седмица една от най-коментираните светски теми бе как

...
През последната седмица една от най-коментираните светски теми бе как
Коментари Харесай

Ад на пътя: Емилия загуби доведения си син, Дивна едва не уби най-добрата си приятелка, Бог спасил Куката и още…

През последната седмица една от най-коментираните всемирски тематики бе по какъв начин плеймейтката Нора Недкова паркира задните гуми на аления си Nissan Juke в морето, написа „ Телеграф ”.

Комичната преживелица, която за малко не се трансформира в покруса се разиграла на разсъмване на пристанище „ Марина Диневи ” в Свети Влас. Според очевидци зад кормилото е била Нора, само че когато пристигнали служителите на реда, компанията в един глас твърдяла, че не Нора, а нейната другарка Соня Урумова карала колата. Девойките били на горещо празненство на марината. Веселили се цяла нощ, а когато решили да си тръгнат, едната от колите потеглила с мръсна газ на задна скорост. Явно развеселената от алкохола шофьорка не е решила дистанцията и половината возило пропаднало от стена на кея.  Очевидци настояват, че първо миската блъснала една от яхтите и този удар е избавил колата да не подне в морето.

Няколко дни по-късно камион за отпадък  забърса колата на Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро за благополучие се отървал без никакви контузии, единствено автомобилът му потърпевш. „ Камионът очевидно не ме е видял и забърса. Просто в един миг стартира да ме бута колата. Цялата страна на колата е забърсана ”, показа артистът.

През 2018 година изпълнителката Дивна претърпя зверска злополука. С персоналния си автомобил тя изхвърча от пътя и се удари в мантинелата. От удара тогава доста тежко пострада спътничката на Дивна - моделът Кристин Илиева. На Кристин бяха осъществени серия от комплицирани тежки интервенции. Тя имаше престой в барокамера поради жестоките разкъсвания на десния си крайник. Възстановяването й продължава и до през днешния ден. Самата Дивна претърпява извънредно тежко душевен случилото се и години не се  появяваше на сцената и на обществени места.

На косъм с най-лошото се размина и риалити героят Джино Бианкалана след жесток случай с мотора си в Чикаго. Произшествието се случва обаче не по негова виновност, а поради жена водач, която подхваща неразрешен противоположен завой на пътя.  При конфликта моторът на Джино се забил в автомобила й. Самият той изхвърча с гневна скорост на пътя. Оттогава до през днешния ден той е претърпял над 25 интервенции и към момента продължава да се бори за възобновяване на единия си крайник.

Със гибел приключи злополуката, която претърпява певицата Емилия и фамилията й. През 2018-а тя загуби доведения си наследник Феди Башур. 19-годишното момче кара по автомагистрала „ Тракия ” в  посока Пловдив.  Навлиза от суха в мокра настилка с автомобила си. Получил се по този начин наречения аквапланинг,  при който колата става неуправляема поради неналичието на положително сцепление на гумите с пътната настилка. Феди бил с тежка черепно- мозъчна контузия и за жалост макар навременната интервенция на докторите не съумя да се пребори за живота си. Това не е първият път, в който Емилия претърпява случай на пътя. През 2011 година изпълнителката претърпя още по-зловеща злополука, пътувайки още веднъж по автомагистралата „ Тракия ” на път за Бургас. Тогава Звездата на Пайнер била зад кормилото и карала с 200 километра в час.

Един от обичаните родни артисти Мариан Вълев , който цяла България заобича с ролята на Куката в сериала „ Под прикритие ”, нееднократно е казвал че Бог и висши сили са го избавили след злополуката на автомагистралата за входа към Варна. Куката карал джипа си, когато изгубил ръководството на джипа си, след което се завъртял и се блъснал в мантинелата. „ Карах с естествена скорост и внезапно всичко се случи за секунди. Духаше доста мощен вятър и усетих мощен подтик, който избута колата. Все едно ме удари камион. В първия миг не повярвах, че съм жив беше същинско знамение ”, жалва се Куката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР