През последната повече от година и половина светът е принуден

...
През последната повече от година и половина светът е принуден
Коментари Харесай

Съвременният човек няма време за неудобни обувки

През последната повече от година и половина светът е заставен да се преценява с вируса SARS-CoV-2, който провокира световна пандемията и докара до въвеждането на невиждани ограничаващи ограничения върху свободното придвижване на хората. Това докара до основни промени в света на бизнеса и форсира редица процеси, които се следят през последните години, в това число пренасочването на от ден на ден консуматори към онлайн магазините.

Пандемията обаче имаше и различен резултат - тя извади на напред във времето грижата за здравето и накара доста от нас да стартират да отделят повече време за физическа интензивност, било то вкъщи или пък на чист въздух, откакто ограничаващите ограничения бяха разхлабени. В резултат доста хора се възползваха от опцията да си купят нов чифт маратонки, с цел да си подсигуряват удобно прекарване при всеки вид интензивност. Същият този комфорт трансформира маратонките и кецовете в предпочитания тип обувки даже за всекидневна приложимост. Ако в днешния забързан свят има едно нещо, което човек не може да си разреши, то това са неуместните и твърди обувки, които внасят спомагателна отмалялост и натоварване в нашето всекидневие.

Логичният резултат от тези трендове е, че от ден на ден хора търсят онлайн комфортни маратонки, кецове и спортни обувки. Широк избор от тъкмо такива артикули може да намерите на уеб страницата, който предлага на потребителите си висококачествени истински обувки от световноизвестни марки, измежду които Adidas, Puma, Reebok, Nike и доста други, на оптимално налични цени.

Повече за компанията и за трендовете на българския пазар ще ни опише нейният основен изпълнителен шеф Александър Иванов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР