През последната година, откакто се раздели с Брайън Остин Грийн

...
През последната година, откакто се раздели с Брайън Остин Грийн
Коментари Харесай

Закачките между Адриана Лима и Меган Фокс

През последната година, откогато се раздели с Брайън Остин Грийн и скъса със фамилния живот, Меган Фокс несъмнено се промени. Разбира се, приказваме най-много за държанието ѝ.
 Меган Фокс, Брайън Остин Грийн и какво мисли актрисата за новата му половинка Шарна Бърджис
Меган Фокс за гаджето на Брайън Остин Грийн

И едно самопризнание от артиста

Актрисата се облича все по-предизвикателно - нещо, от което надали някой ще бъде неудовлетворен. Даже в противен случай. Но провокационен е освен методът на обличане, а и демонстрираното поведение.

Адриана Лима реши да показа в профила си в Instagram фотография, на която е направена параленост сред нея и Меган Фокс. Според модела двете доста си наподобяват и даже актрисата може да я извика за двойник в някой от идващите си филми.

Единственото изискване на Лима е двете да бъдат гримирани от един и същи човек - Патрик Та.

Отговорът на Меган Фокс обаче надалеч не е общоприет и изхабен. Тя отвръща с въпрос: " Но в случай че нуждая се от гадже... мога ли да те потърся и за това? Патрик също може да бъде забъркан по някакъв метод. Той може да ни гримира, когато те заведа в Нобу. "
 Меган Фокс, бисексуалността и какво чества актрисата
Меган Фокс още веднъж искрено за сексуалността си

Важно увещание

Не наподобява това предложение да смущава Лима, тъй като тя ѝ дава отговор, че е съгласна на тази среща. За първи път от 2008 година, когато съобщи, че си пада по Оливия Уайлд, Меган Фокс обществено още веднъж приказва за жена, по която харесва, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР