През последната година Анджелина Джоли е доста пестелива по отношение

...
През последната година Анджелина Джоли е доста пестелива по отношение
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Не ми харесва да бъда сама

През последната година Анджелина Джоли е много спестовна по повод раздялата с Брад Пит. Докато промотираше новия си филм " Първо те убиха татко ми ", актрисата и режисьор призна, че разводът им след 12-годишна връзка е доста сложен.
" Понякога може би наподобява, че съумявам да се оправя с всичко. Но просто се пробвам да преживея дните ", сподели 42-годишната майка на 6 деца - 3 биологични и 3 осиновени.
" Не ми харесва да бъда сама. Това не е нещо, което съм желала. Няма нищо хубаво в това, доста е мъчно ", показа още 42-годишната Джоли в изявление за Sunday Telegraph.
Тя подаде молба за бракоразвод през септември 2016 и по всичко личеше, че това е краят на Бранджелина. Сега обаче се носят клюки, че има шансове двамата още веднъж да се съберат.
Холивудските звезди са възобновили връзката си след скорошна извънредно прочувствена среща, по време на която са осъзнали, че към момента доста се обичат. Това разкри биографът Иън Халперин.
Инициативата е била на артиста, който показа преди време, че се пробва да се оправи с казуса си с алкохола и да започе изначало в името на децата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР