През почивните дни ще има мобилни ваксинационни в няколко града

...
През почивните дни ще има мобилни ваксинационни в няколко града
Коментари Харесай

Отново работят мобилни ваксинационни пунктове през уикенда

През почивните дни ще има мобилни имунизационни в няколко града в страната, оповестява БНР.

В София от 13.00 до 18.00 часа имунизационни пунктове ще бъдат разкрити в 5 търговски центъра. Мобилен екип ще работи и в ж.к. " Дружба " - Културен дом. Във Варна ваксини против COVID-19 ще се слагат на входа на Морската градина от 16.30 до 21.00 часа. Продължава акцията и в един от комерсиалните центрове. Такъв мобилен пункт ще има и във Велико Търново от 10.00 до 14.00 часа. Днес и на следващия ден в Плевен на пл. " Възраждане " пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация против COVID-19. Кабинетът ще работи от 8.00 до 12.00 часа.
 Над 10 000 са се ваксинирали в мобилните пунктове в София Над 10 000 са се ваксинирали в мобилните пунктове в София
10 843 души са имунизирани против Covid-19 до този миг в мобилните имунизационни пунктове в София, които бяха открити преди 9 седмици...

В Габрово мобилен екип ще имунизира искащите в пункт на централния кооперативен пазар в града. Имунизационният пункт ще работи от 9.00 до 13.00 часа. Ангажиран е екип от регионалната болница, който ще слага на искащите ваксина по желание, прецизират от Регионалната здравна ревизия в Габрово. От там допълват, че е наличeн и еднодозов препарат и хората, които го предпочетат ще получат на място документ, удостоверяващ приключена имунизация. Мобилни пунктове ще има и на общинските пазари в град Криводол и в село Бутан, Врачанско, с работно време от 8.00 до 12.00 часа.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР