През почивните дни се състояха финалите на 2018 Rainbow Six

...
През почивните дни се състояха финалите на 2018 Rainbow Six
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege получава поддръжка за следващите десет години

През почивните дни се състояха финалите на 2018 Rainbow Six Invitational, по време, на които беше изнесена повече информация за измененията, които се чакат в скоро и в по-далечно бъдеще, бяха показани и фрагменти от първия сезон на третата година, който започва при започване на идващия месец.

Ако към момента не сте се сдобили с тактически шутър на Ubisoft, изчаквайки Rainbow Six Siege 2, ще има да си почакате, тъй като от студиото обявиха, че ще поддържат играта в идващите 10 години като до края на виталния ѝ цикъл, проектът е операторите да стигнат 100.

„Искаме да го заявим задоволително ясно – не планираме продължение. Тук сме в идващите 10 години. Така че очаквайте още от Rainbow Six за още много дълго време от живота ви“, това беше декларирано от бранд мениджъра Александър Реми.

Показан беше несъмнено и геймплей от Outbreak, събитието, което ще маркира началото на новия сезон и двамата нови оператори, които влизат в света на играта. Тук ще участват и спорните „кутии с плячка“, само че Ubi твърди, че ще съдържат само козметични допълнения. Реми не пропусна и да каже някоя и друга дума по въпроса. „Кутиите с плячка са за мен магазина с дарове след влакчето на ужасите. Съчувствам доста на играещите, които не са удовлетворени от това, само че в това време нямам възприятието, че мамим, който и да е. Не считам, че сме проявявали лакомия досега“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР