През почивните дни над страната ще премине студен атмосферен фронт.

...
През почивните дни над страната ще премине студен атмосферен фронт.
Коментари Харесай

Започва застудяване на времето, чака ни и първият сняг по планините

През почивните дни над страната ще премине леден атмосферен фронт . На места ще има превалявания и гръмотевични стихии , покачва се вероятността за местни интензивни феномени. Това се оповестява в седмичната прогноза за времето у нас - от 17 до 22 септември, направена от Националния институт по метеорология и хидрология.

В неделя, 18 септември, със мощен вятър от запад-северозапад, ще нахлува студен въздух и температурите бързо и доста ще се намаляват - тук-там в северозападната половина от страната ще са с противоположен дневен ход.

В началото на идната седмица захлаждането ще обхване цялата страна, ще се намалят и минималните температури . В понеделник, 19 септември, вятърът краткотрайно ще отслабне, вероятността за превалявания понижава, облачността ще намалее до слънчево време.

Във вторник, 20 септември, вятърът от северозапад още веднъж ще се усили, а вероятността за превалявания ще се усили.

В средата на седмицата, с превръщане напразно от изток-североизток, ще нахлува още студен въздух. В най-високата част на планините със захлаждането е допустимо да завали сняг . Ще доминира облачно време, тук-там с превалявания от дъжд, се показва в седмичната прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР