През почивните дни метрото няма да се движи между станциите

...
През почивните дни метрото няма да се движи между станциите
Коментари Харесай

През почивните дни метрото няма да се движи между станциите "Васил Левски" и "Сердика"

През почивните дни метрото няма да се движи сред станциите "Васил Левски" и "Сердика"
Метрото ще се движи сред станция „ Васил Левски “ и станция „ Сердика “ до среднощ. Двете спирки стават крайни през почивните дни, само че сред тях е очакван наземен превоз, който е безвъзмезден за носещите своя билет за метро или карта.

„ Движението до "Младост" от стадион „ Васил Левски “ ще бъде обезпечено, до летището, до Бизнес парка, както си е по график и придвижването от „ Сердика “ в посока „ Сливница “, „ Обеля “ и оттова до станция „ Витоша “ по втората линия ще бъде същото, както е в съботно-неделния график “. Това сподели пред БНР шефът на столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев във връзка известията, че мотрисите няма да се придвижват сред двете станции на трети и четвърти ноември поради дейностите по създаване на третия метродиаметър.

„ В неделя вечерта, от 12 часа, ще бъде подавано към този момент напрежение и в понеделник ще си тръгне метрото. Нарочно сме създали по този начин, че машината да премине в събота и неделя, когато има по-малко натоварване на метрото. Тя от няколко дни се приготвя за тръгването “.

Строителните действия няма да се усещат на повърхността. Това е единствена точка по трасето, на която има сходно прекосяване и Братоев се надява прекъсването да е само в активността на метрото. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР