През почивните дни и в началото на следващата седмица ще

...
През почивните дни и в началото на следващата седмица ще
Коментари Харесай

Прогноза за идните дни: Първо 16 градуса, но после идва много сняг!

През почивните дни и при започване на идната седмица ще доминира слънчево време, само че тук-там, повече в понеделник, в низините и котловините ще има условия за мъгли. Сутрин ще е по-студено, само че дневните температури ще се покачват. През почивните дни вятърът ще е слаб, със западна съставния елемент.

В понеделник ще се ориентира от югозапад и в Източна България ще се усили; оптималните температури там ще доближават тук-там до 14°-16°. По-късно денем облачността от запад ще се усилва и вплътнява. Привечер и през нощта против вторник от запад на изток ще превали дъжд, в планините - сняг. От запад-северозапад, с увеличаване напразно, ще нахлува относително леден въздух.

Във вторник преваляванията краткотрайно ще спрат, само че по-късно още веднъж ще завали. С понижението на температурите дъждът в по-голямата част от страната ще премине в сняг. В средата на седмицата преваляванията ще продължат, ще бъдат най-вече от сняг, има нараснала възможност тук-там в Централна България да са обилни. В сряда вятърът ще се ориентира от север-североизток, в четвъртък още веднъж ще стане северозападен. Застудяването ще продължи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР