През почивните дни булевард Васил Левски ще бъде затворен за

През почивните дни булевард Васил Левски ще бъде затворен за ...

Кръстовището на Софийския университет е затворено заради ремонт.


През почивните дни булевард "Васил Левски" ще бъде затворен за движение в района на Софийския университет "Св. Климент Охридски" заради ремонт.


От 00.00 часа на 11.08.2018 г. до 24.00 часа на 12.08.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства през кръстовището при Ректората на Софийски университет на бул. "Васил Левски" - бул. "Цар Освободител", като се осигурява влизане на превозни средства по бул. "Васил Левски" надясно по бул. "Цар Освободител" в посока Орлов мост.
В понеделник затварят столичния бул."България" за ремонтВ понеделник затварят столичния бул."България" за ремонт
Летните ремонти в София са в разгара си. По график върви изграждането на новото скоростно трасе на бул. Константин Величков, по което ще се движат и...

За времето от 11.08.2018 г. до 24.00 часа на 12.08.2018 г. се променя маршрутът на тролейбусния транспорт, както следва:

Тролейбусни линии № 1 и 2:

в посока Пета градска болница и ж.к. Бъкстон: по маршрутите до кръстовище бул. "Княз Александър Дондуков"/ул. "Кракра", направо по бул. "Княз Александър Дондуков", по бул. "Васил Левски", площад "Сточна гара", по ул. "Г. С. Раковски" по маршрута на тролейбусна линия № 9 и от кръстовище ул. "Г. С. Раковски"/бул. "Патриарх Евтимий" надясно по бул. "Патриарх Евтимий" по маршрутите;

в посока ж.к. „Левски Г" и ж.к. „Хаджи Димитър": от Пета градска болница и ж.к. „Бъкстон" по маршрутите до изхода от транспортен тунел НДК, по ул. "Г. С. Раковски" по маршрута на тролейбусна линия № 9 до бул. "Сливница", надясно по бул. "Сливница", по бул. "Васил Левски" до площад "Паметник Левски", обратен завой на площада и по бул. "Васил Левски" и надясно по бул. "Княз Александър Дондуков" и по маршрутите си.

Тролейбусни линии № 4 и 11: маршрутите се скъсяват до площад "Орлов мост" – от бул. "Цариградско шосе" наляво по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", с обратен завой пред Национален стадион "Васил Левски", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и надясно по бул. "Цариградско шосе" и по маршрутите си.

Тролейбусни линии № 5 и 8:

в посока ж.к. Младост 1 и УМБАЛ Св. Анна – маршрутите не се променят

в посока надлез Надежда и ж.к. Гоце Делчев: по маршрутите до кръстовище бул. "Цариградско шосе"/бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по "Ул. Ген Гурко" и наляво по бул. "Васил Левски" по маршрутите.

Променят се маршрутите на автобусния транспорт, както следва:

Автобусна линия № 9: по маршрута до кръстовище бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"/ул. "Ген. Гурко", обратен завой пред национален стадион "Васил Левски", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута

Автобусни линии № 280 и 306: по маршрутите до кръстовище бул. "Цариградско шосе"/бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", обратен завой на моста при Военна академия, бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и наляво по бул. "Цариградско шосе" и по маршрутите.

Временната автобусна линия № 10-ТМ в посока метростанция "Витоша" ще се движи: от бул. "Цар Освободител" наляво по ул. "15-ти ноември" до площад "Св. Александър Невски", надясно по ул. "Оборище", по бул. "Васил Левски", надясно по бул. "Янко Сакъзов", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по маршрута си.

Нощната автобусна линия № N 1 ( в посока ж.к. Младост): от бул. "Цар Освободител" наляво по ул. "15-ти ноември" до площад "Св. Александър Невски", по ул. "Оборище", по бул. "Васил Левски", по бул. "Янко Сакъзов", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по бул. "Цариградско шосе" и по маршрута двупосочно.

Нощна автобусна линия № N 2 ( в посока Студентски град): от бул. "Цар Освободител" наляво по ул. "15-ти ноември" до площад "Св. Александър Невски", по ул. "Оборище", по бул. "Васил Левски", по бул. "Янко Сакъзов", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по ул. "Ген. Гурко" и по бул. "Васил Левски" и по маршрута си двупосочно.

Източник: bnt.bg