През почивните дни (25 и 26 януари) ще се проведе

...
През почивните дни (25 и 26 януари) ще се проведе
Коментари Харесай

По-практично, по-етично – Адвокати за адвокатите в изборите за ръководство на Софийска адвокатска колегия

През почивните дни (25 и 26 януари) ще се организира Общо заседание на Софийска адвокатска гилдия. Наред с разглеждане на настоящи въпроси като бюджета на организацията, предстоят и избори за състава на управителните ѝ органи – Адвокатския съвет, Дисциплинарния съд и Контролния съвет.
Платформа на " Адвокати за юристите " за развиване на Софийска адвокатска гилдия
Визията на " Адвокати за юристите " е разграничена в четири сегмента – Организирана адвокатура, Компетентна адвокатура, Етична адвокатура и Модерна адвокатура.
Сред предложенията за развиване на колегията личат новаторски хрумвания като да вземем за пример безусловно всеки юрист да покрие часовете за образование благодарение на електронно записване в семинарите с отчитане на часовете образование и издаване на електронни документи, образования по юридически британски език за юристи, основаване на електронна деловодна система и нов уебсайт на колегията, електронен портал за услуги като регистриране на значими за юристите условия - краткотрайно прекратяване на активност, заявки за допускане до изпит " електронно досие " на юриста, въвеждане на система за атестиране на чиновниците и надзор на работното време и още доста други – научете детайлности от по-долните препратки.
Можете да се запознаете ТУК с визията за развиване на уменията на юристите.
Можете да се запознаете ТУК с предложенията за улеснение на бюрокрацията за юристите.
Можете да се запознаете ТУК с визията за етиката и дисциплинарната активност.
Можете да научите ТУК повече за визията за по-добрата връзка с юристите от колегията.
Кандидати
Кандидат за ръководител на Адвокатския съвет е господин. Той практикува специалността към този момент 25 години – още от 1995 година, когато като студент стартира работа за трупане на стаж в адвокатско съдружничество " Братоев, Конов, Спасов и Мичев ". Адвокат в Софийска адвокатска гилдия от 2001 година, съучастник в адвокатско съдружничество „ Гигова и сътрудници “ от края на 2001 година досега. Специализира в региона на комерсиалното право, комерсиалната неплатежоспособност, дружественото право и изпълнителното произвеждане.
Като част от Софийски адвокатски съвет (от 28 юни, 2017 година), господин Марчев взе участие в правенето на стратегии за професионалните образования, провеждани от Софийска адвокатска гилдия, както и в правенето на научната стратегия за конференциите, проведени от Софийска адвокатска гилдия в интервала 2017 година досега. Повече за неговия принос за развиване на колегията и на специалността научете ТУК! А с всички претенденти на " Адвокати за юристите " за Адвокатския съвет се запознайте ТУК!
Сред претендентите за членове на Контролния съвет личат имена като това на юрист, който е ръководещ съучастник в " Адвокатско сдружение Владикин, Славов и сътрудници " и е награден като юрист на годината в самодейността " Национални награди за правораздаване 2017 ". С останалите претенденти за Контролния съвет се запознайте ТУК!
Кандидат за ръководител на Дисциплинарния съд е Трендафил Трендафилов. Той е приключил Юридическия факултет на СУ „ Климент Охридски ” още през 1985 година бил е областен арбитър и Председател на Пети областен съд, град София. През 1992 година е назначен за член арбитър при Софийски градски съд. От 1994 година е юрист в Софийска адвокатска гилдия. С останалите претенденти за Дисциплинарния съд можете да се запознаете ТУК!
За всичко за самодейностите на " Адвокати за юристите " можете да се осведомите и във Фейсбук!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР