През по-голямата част от летния трансферен прозорец Пари Сен Жермен

...
През по-голямата част от летния трансферен прозорец Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Неймар и Мбапе са разочаровани от трансферите на ПСЖ

През по-голямата част от летния трансферен прозорец Пари Сен Жермен остана релативно спокоен. Парижани обаче имаха потребност от укрепване на няколко позиции, тъй че клубът трябваше да подпише с нови играчи. Но макар че тимът беше обвързван с разнообразни играчи, клубът не съумя да уреди някаква грандиозна договорка. Това докара до отчаяние на няколко играчи в тима.

Неймар, Килиан Мбапе и Маркиньос са изразили терзанията си пред спортния шеф на ПСЖ Леонардо по отношение на отминалия летен трансферен прозорец, твърди „ L’Equipe “. Играчите са пробвали да схванат за какво клубът не е работил по-агресивно на пазара, изключително откакто четирима играчи от първия тим напуснаха, тъй като договорите им изтекоха.

Все отново парижани привлякоха чартърен Алесандро Флоренци от Рома, Мойс Кийн от Евертън и Данило Перейра от Порто. С безвъзмезден трансфер дойде Рафиня Алкантара от Барса, а за непрекъснато беше закупен вратаря Серхио Рико от Севиля. Но съгласно отчета това в последна сметка не задоволява звездите в тима, които се съмняват за какво клубът би трябвало да се задоволи с тези покупко-продажби.

Report: Neymar and Mbappe Expressed Concern With PSG’s Lack of Activity Over the Summer Transfer Window
— PSG Talk
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР