През първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят

...
През първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят
Коментари Харесай

Подробен хороскоп за декември: 3 зодии ги чака кошмар

През първия зимен месец мнозина ще имат опция да трансформират живота си към по-добро. Ще се възползват ли всички обаче от тази опция? Основното предписание през декември е да споделяме единствено с родственици проектите си. Какво друго е значимо да се знае за месеца?

Декември ще продължи с позитивните трендове от ноември. Бариерите и възбраните ще останат в предишното, а в главата ви ще се върти същинско обилие от радостни вести. По време на празниците не пропускайте опцията да пътувате и да грижите за околните си хора. Не бъдете стиснати, звездите няма да разрешат портфейла ви да се изпразни елементарно. Първата половина на месеца може да е сложна за мъжете. Особено чувствителни ще бъдат зодиите Стрелец, Дева и Риби. Те имат потребност от доста поддръжка.

Второто и третото десетдневие на месеца ще бъдат позитивни. За доста хора ще бъде най-хубавият интервал от годината. Слънцето ще бъде в хармонична връзка с Уран. Чувствайте се свободни да стартирате нови планове – интернационалните, спортни или просветителни. Купувайте нови уреди, в този момент му е времето. Ще решите проблеми с недвижими парцели и строителство, а нищо чудно и да укрепите бизнеса си с нов личен състав.

Овен

Този месец звездите поучават Овните да слушат мнението на хора, които са авторитетни за тях. Добре е представителите на знака да не се надценяват, тъй като всеки може да направи неточност в избран миг, даже и те. Пътуванията ще се заменят от нови планове. Бъдете оптимисти, а по-късно ще имате време за безусловно всичко. Помислете авансово какви дарове ще извършите за празниците, не разваляйте нечии упования.

Телец

Борбата през този месец е безусловно безсмислена. Обстоятелствата ще са по-силни от вас и колкото повече се борите, толкоз повече може да загубите. Не губете силата си на вятъра, по-добре е да излезете от бизнеса за известно време и да вършиме това, което обичате. Ще разберете няколко неща, които могат да ви разочароват, само че някои от тях ще ви харесат. Представителите на знака е добре да мислят за близкото бъдеще и по този начин ще трансформират живота си и в далечно.

Близнаци

Любов – това е мотото, през което ще мине месецът за вас. Бизнесът ви няма да попречи на развиването на сантименталните връзки с обичания човек. Прекарвайте с него колкото се може повече време. Със несъмнено ще откриете, че имате още повече допирни точки, в сравнение с сте предполагаи. Не забравяйте да посетите родственици, които от много време чакат точно това. Краят на месеца ще пристигна с нови финансови облаги и обещаващи предложения.

Рак

През първия зимен месец представителите на зодия Рак може да се отдръпват, с цел да проучват живота си на тишина и успокоение и да помислят за вечността. Роднините и околните ви обаче се нуждаят от вас. Трябва да им обърнете задоволително внимание и да им дадете обич. Погрижете се авансово за подаръците им. Помислете каква приятна изненада може да извършите на всеки един член на фамилията си. Роднините ви ще оценят грижата топлината и добротата ви.

Лъв

Сега сте уязвими и тъкмо това в действителност ви прави рискови. Ако вие не контролирате себе си, кой може да го направи? Имате доста власт. Чакайте идващия месец и ще получите доста обич. Случаите тялото си и се отдайте на повече спорт – плуване или фитнес да вземем за пример. Правилното хранене също е значимо – откажете се от сладките неща и десертите.

Дева

Скромност и малко изпитание. Това е вашият показалец към триумфа. Девите през декември би трябвало да са по-малко внимателни. Има доста завистливи хора, от които нямате потребност – отървете се от тях. Колкото повече се вложите в работата си, толкоз по-удовлетворени ще сте от резултата. Фокусирайте се върху материалните полезности. В тях е ключът към вашата непоклатимост.

Везни

Безсрамно изхвърляйте пари наляво и надясно. Големите покупки ще са доста потребни – Венера е във вашия втори дом. Време е да актуализирате дрешника си, да попълните аксесоарите си, гримовете и козметиката си. Не се опитвайте да свършите всичко през този месец, някои задания би трябвало да бъдат отсрочени, с цел да тръгне всичко по верния път.

Скорпион

Бъдете по-малко претенциозни към околните си, другояче в отговор ще получите доста негативност. На второ място не атакувайте ненадейно хората. От средата на месеца ще имате страхотна опция да реализирате задачите си и да достигнете до огромна облага.

Стрелец

На първа среща постоянно давате тип на човек, който е открит и има прелестно възприятие за комизъм. Този самоуверен оптимизъм безусловно подкупва дамите, а мъжете остават леко комплицирани, тъй като си показват човек с доста мощен и самостоятелен темперамент. През декември Юпитер ще направи живота на Стрелците щастлив благополучен. Ще извършите голям скок, ще получите мощ и ентусиазъм, а работата ще ви носи облага и задоволство. Пригответе се!

Козирог

В началото на декември няма да се постанова да ставате по-активни. Поддържайте спокойствието се. Отлагайте значимите решения, не започвайте поправки и не сменяйте работата си. Опитайте се да не се разстройвате от нищо. Сега е времето да трупате сили. През втората половина на декември ще почувствате удобното въздействие на няколко планети едновременно: Юпитер, Венера, Меркурий, и Слънцето, а до кря на месеца и на Марс. Чакате прелестни изненади в персоналния си живот.

Водолей

Връзката ви с обичания човек е просто омайваща. Грижете се за него, само че не забравяйте и за работата. Нищо чудно шефът ви да мисли за покачване. Олимп е единствено на две стъпки. Ако докажете своята преданост и професионализъм, то покачването безусловно ви е в джоба. Важно е да покажете най-хубавите си страни. В края на месеца може да се чувствате изтощени. Добре е да си починете.

Риби

Ще получавате доста похвали за това какъв брой сте привлекателни през този месец. Сексуалната ви енерия е на своя разцвет. Идеите просто нахлуват в главата ви. Сега можете да постигнете всичко, което поискате. Но помнете, не би трябвало мигновено да похабявате силите си. Избрете си цел и си начертайте път към нея. Пазете проектите си в загадка./jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР