През първия ден от новата седмица Коалиционният съвет на ГЕРБ

...
През първия ден от новата седмица Коалиционният съвет на ГЕРБ
Коментари Харесай

Коалиционният съвет ще търси заместник на отказалия се Александър Манолев

През първия ден от новата седмица Коалиционният съвет на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ още веднъж се събира на съвещание в Министерски съвет, съобщи БГНЕС.

Заседанието ще стартира в 10.00 часа сутринта, а на него съдружните сътрудници би трябвало да показват и обсъдят кандидатурата за министър на превоза, откакто Александър Манолев се отхвърли от поста. Неговата номинация бе оповестена персонално от премиера Бойко Борисов и той трябваше да седне в министерското кресло на Ивайло Московски, който дружно с сътрудниците Николай Нанков и Валентин Радев подаде оставка след тежката злополука с рейс в Искърското дефиле.

Дни по-късно обаче актуалният зам.-министър на стопанската система отхвърли да заеме овакантената позиция и стимулира решението си с изказвания за координирана офанзива против него, която дефинира като „ скалъпени изказвания “ и „ съшити обвинявания “.

Междувременно ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов оповести, че се разискват „ едно-две съответни имена “ на претенденти да поемат транспортното министерство, само че не пожела да разяснява авансово кои са те.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР