През първата седмица след обявяването на кандидатурата ни посочих някои

...
През първата седмица след обявяването на кандидатурата ни посочих някои
Коментари Харесай

Герджиков скочи на Радев: Има ли пилот в самолета?

" През първата седмица след оповестяването на кандидатурата ни показах някои от достиженията на предходните ръководещи. Посочих и доста от грешките им. Всяко ръководство има неточности. Разликата сред настоящо и постоянно държавно управление е, че е служебно държавно управление и че няма настоящ парламент. Че няма надзор ". Това съобщи пред Нова претендентът за президент проф. Анастас Герджиков, повдигнат от Инициативен комитет.

По отношение изказванията за злоупотреби от политическата партия, която го е подкрепила, професор Герджиков уточни: " До този миг не сме видели доказателства за нищо и няма по какъв начин да знаем кое от казаното от господин Рашков е правилно. Аз не съм съд. Не е наша работа да преценяме силата на доказателствата изключително преди изобщо да са показани ”.

Според него няма никакво подозрение кой се е справил по-добре с ръководството на пандемията. " През последните 6 месеца страната е в положение на свободно рухване. Човек стартира да се пита – Има ли изобщо водач в самолета? ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР