През първата половина от месец ноември температурите ще са по-високи

...
През първата половина от месец ноември температурите ще са по-високи
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето през първата половина на ноември

През първата половина от месец ноември температурите ще са по-високи от нормалните. В множеството региони през този интервал ще е без превалявания.

През идващите дни температурите последователно ще се намаляват, само че въпреки всичко ще останат по-високи от нормалните.

Утре в часовете до обяд над Източна България и по поречието на Дунав ще има забележителна ниска облачност, от която е допустимо и да преръмява, само че след обяд в множеството региони сензитивно ще понижава. Над Западна България през по-голямата част от деня облачността също ще е забележителна, само че висока.

През почивните дни и при започване на идната седмица над Източна България ще доминира облачно време, само че ще е съвсем без превалявания. Над останалата част от страната ще е най-вече слънчево. Сутрин тук-там в низините и котловините ще има понижена видимост. Към 8 ноември ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд.

През първите дни от второто десетдневие температурите ще се задържат по-високи от нормалните. В равнинната част от страната ще доминира облачно и мъгливо време, тук-там с ръмежи. Повече слънчеви часове ще има в планинските региони, където и температурите ще бъдат по-високи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР